Ве молиме добро прочитајте ги Повикот, Предлог Програмата и Предлог Статутот. Ова се предлог документи на кои уште ќе се работи и секој предлог е добродојден. Но, визијата, мисијата, целите и основната идеологија и идеи се веќе јасно оформени во овие документи. Доколку имате исти или слични видувања со нас ќе се радуваме да ни се приклучите.

Чекори за приклучување:

  1. Треба да извадите Државјанство или да направите нотаризирана копија од истото.
  2. Треба на нотар да потпишете Изјава за основање. (Кликни за симниш Word Документот)
  3. Треба овие документи да ги доставите до Иницијативниот Одбор.
  4. Ќе ве повикаме за Основачко Собрание.
  • Контактирајте не 

  • По телефон: 075 407 853
  • Преку Facebook:  Gragjanski Front
Scroll to Top